Hampus Nilsson - Golf

Hampus Nilsson - Golf

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

2013Posted by Hampus Nilsson Fri, December 14, 2012 09:21:48

2012-12-13 (På väg för att spela SOUTH BEACH INTERNATIONAL AMATEUR)

Jag åkte hemma ifrån ganska tidigt idag för att ha god tid på mig på flygplatsen (Kastrup). När jag är på väg dit ringde min coach och undra var jag blev av, jag svarade att jag är på väg till flygplatsen. Flyget går om 20 min sa Jonnie (min coach), det visade sig att jag hade blivit inbokad på ett flyg som skulle mellanlanda 2 gånger och de andra skulle åka ett annat som mellan landar 1, deras plan skulle vara framme ca 5h innan mig i Orlando. Det var inte mer än jag fick göra resan på egen hand, lite tråkigt smileynär man sätt fram emot sällskap av de andra killarna.

När jag äntligen var på planet på väg till Frankfurt så ropar piloten ut i högtalarna att vi var tvungna att åka in till gaten igen för de behövde tekniker att kolla framhjulet på flygplanetsmiley. När allt var klart lämnade vi Köpenhamn 40 min försenat, det innebar att jag bara hade 20 min på mig att byte till planet till Washington när jag kom till Frankfurt. Jag pratade med en flygvärdinna på planet som sa att jag nog skulle hinna med planet ändå!smiley När vi sedan närmade oss Frankfurt ropar piloten ännu en gång, denna gång var det inga goda nyheter!smiley Det visa sig vara mycket trafik in på flygplatsen så vi fick ligga och cirkla runt i 15 min innan vi fick landningstillstånd. Vi landa 5 min innan mitt plan till Washington skulle lyfta, det var inte så att vi åkte in till en gate, utan vi stannade med planet mitt ute i ingenstans och fick åka buss in till flygplatsen.

Nu var det bara att leta upp ett ställe för att boka om biljetten så jag kunde ta mig till Orlando. Det fanns inga fler flyg till Orlando idag så jag fick därför ta in på hotell i Frankfurt där flygbolaget stod för Hotel samt matsmiley. Det positiva är att jag åker direkt flyg till Orlando imorgon sen har de även bokat in mig i business classsmiley, det negativa är att jag missar en hel del träning som jag skulle behöva efter det dåliga vädret i Sverige, men jag får göra det bästa av det hela. Jag kommer att lämna Frankfurt kl 13.20 imorgon och vara i Orlando 17.50. Hoppas att allt går som det ska imorgon!smiley

  • Comments(0)//hampusblogg.natverketosterlen.se/#post20