Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

Ystad levererar

2013Posted by Amanda Lönnqvist Mon, March 04, 2013 17:51:34
På onsdag är det bara 100 dagar till studenten, och det ska såklart firas! När jag tog en titt i garderoben insåg jag dock att jag inte hade något att ha på mig, hade inte ens några fina vinterskor (bara typ stövlar eller kängor). Så några dagar på rad har jag varit i stan och letat efter något snyggt att ha på mig, men har inte hittat ett enda snyggt plagg för detta. Men så idag bara hände det!

Blev så glad när jag hittade ett par svarta byxor som passade (dom är helt vanliga så lägger inte ut någon bild). Sen gick jag vidare och hittade faktiskt ett linne som jag ska ha ifall jag inte hittar något bättre.

Nu var jag riktigt nöjd, men tänkte att med denna turen är det lika bra att ta en titt i skoaffärerna med. Hittade inte något i de två första, men så i den sista hittade jag dom perfekta skorna! Precis såna jag hade tänkt mig, fast dessa hade lite mer detaljer (vilket är bra). Dessutom kostade dom bara 499 så jag slog till direkt! Förresten, nu är jag verkligen vuxen. Köpte ju skor i storlek 37 (!!), har typ 35-36 i vanliga fall haha

Jag trodde aldrig jag skulle hitta hela onsdagens outfit på bara en timme, men är sjukt glad att det blev så! Avslutade dessutom med en mysig fika på Espresso House med finaste Josse.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.