Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

En galen dag som jag sent kommer glömma

2013Posted by Amanda Lönnqvist Thu, January 10, 2013 20:59:17

Vilken eftermiddag! Ni kommer kanske inte tro mig, men allt i inlägget är helt sant (även om jag faktiskt hade önskat att vissa saker inte hade hänt mig).

Efter skolan tänkte jag gå till badhuset för att gymma och basta lite, mest så man får lite variation. Jag hade inte precis något flyt, det hela började i omklädningsrummet. Jag öppnade dörren till tjejernas omklädning och där va becksvart! Tände i taket och började byta om. Efter några minuter var jag i stort sett redo för träningen, skulle bara gå på toa först. Gick in i duschrummet där toan är och ser att även där är helt mörkt. Det gick inte att tända i taket så jag struntade i det och gick ut till gymmet istället.

Det brukar bara va jag och några biffiga killar i gymmet så får oftast ha cykeln för mig själv. Idag var den dock upptagen så fick vänta en ganska lång stund på att den skulle bli ledig. Tillslut kunde jag värma upp, satte mig på cykeln och började trampa. Då ser jag en kille komma inifrån tjejernas omklädningsrum! Var kom han liksom ifrån? Jag hade ju varit precis utanför hela tiden och sett att ingen gått in där efter mig, så han måste alltså ha varit i mörkret på toan hela tiden när jag bytte om! Aja, ingen skada skedd...

Oftast har jag ganska ont i knät i början när jag cyklar men det brukar släppa när jag kommer igång, fast det gjorde det inte idag så jag bestämde mig för att gå direkt vidare till mitt rehabprogram istället. Då kommer killen (som var på tjejernas toa tidigare) ut från killarnas omklädningsrum i bara kalsonger för att använda spegeln ute i gymmet. Hur ofta händer liksom det? Efter att ha gjort alla övningarna för knät körde jag på med lite bålstyrka. Hann bara göra några övningar innan jag avbröts igen! Denna gången av en äldre man klädd i endast badbyxor (och det var inte shorts eller boxer, resten förstår ni själva). När han började lyfta vikter i gymmet kände jag att det var bäst att gå därifrån innan nästa konstiga sak skulle hända. Jag packade snabbt ihop mina saker och skyndade upp till de större omklädningsrummen som man använder när man har simmat (vågade ju inte stanna helt ensam där nere, man vet ju inte vem som kommer ut ur mörkret på tjejernas toa). Jag är helt inne i mobilen för att berätta om allt sjukt som hänt för några kompisar när jag känner något mosas under min fot. Jaha, nästa skumma sak har alltså inträffat! Pommes på hela golvet i omklädningsrummet, asså vem tusan äter pommes när dom byter om på ett badhus?? Jag bytte omklädningsrum (igen), valde ett skåp och började klä av mig. Redo att gå till duschen upptäcker jag att jag har glömt handduken hemma, har nog aldrig förr hänt. Huvudmålet med att träna på badhuset va ju att jag skulle få basta, men nu var jag beredd att strunta i det och duscha hemma istället. Eftersom jag bara hade korta tights och t-shirt på träningen kunde jag inte ens göra det. Så jag tog på mig mina svettiga kläder igen och gick ner till receptionen, frågade om jag kunde få låna en handduk och (ÄNTLIGEN LITE TUR!!) det fick jag! Jag satt riktigt länge i bastun och bara njöt av lugnet.

Vilken sjuk dag! Tror inte att jag kommer gå ensam till badhuset fler gånger, och i fortsättningen håller jag mig nog till Friskis&Svettis!
Dagens budskap måste väl ändå va:
TRÄNA ALDRIG ENSAM & VAR ALLTID BEREDD PÅ ATT VAD SOM HELST KAN HÄNDA!!

  • Comments(0)//amandasblogg.natverketosterlen.se/#post82