Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

Vad vore livet utan vänner

2012Posted by Amanda Lönnqvist Sun, December 02, 2012 10:10:01

Är så glad för alla vänner jag har! Så många fina sms, samtal och hälsningar jag har fått nu. En knäskada är ju ingenting jämfört med så många andra stora skador och allvarliga sjukdomar, men för en idrottare är det hemskt att inte kunna träna och att inte veta när man kommer få göra det nästa gång. Då är man så glad för alla underbara människor som stöttar en!

I fredags var det Josse som ringde min pappa och berättade vad som hänt så han kunde komma till sjukhuset. Det var Josse som följde med mig i ambulansen och det var Josse som var med mig hela tiden på sjukhuset. Dygnet runt får jag fina sms från henne och hela tiden vet jag att jag kan ringa och prata med henne. Igår kom min underbara vän hem till mig med presenter och framför allt sällskap. Hon erbjöd sig till och med att bygga en snögubbe utanför mitt fönster haha så gullig!! Det är vad jag kallar en äkta vän, tack för att du finns i mitt liv Josse. Vet inte vad jag skulle gjort utan dig! <3

Bilden blev inte så bra, men denna söta elefanten som man ska hänga sina ringar på fick jag av Josse :) Fick en påse skumtomtar med men dom tog slut innan jag hann fånga dom på bild!

  • Comments(1)//amandasblogg.natverketosterlen.se/#post55