Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

Cykel sökes, tacksam för tips!!

2013Posted by Amanda Lönnqvist Thu, May 02, 2013 22:01:18
Aaaah helt sjukt så taggad jag är på att tävla! Såg precis en film som heter "Fast girls", om två friidrottares väg till 4*100m finalen på VM (fast påhittad, inga äkta friidrottare ;) ). Väldigt förutsägbar film, va ganska säker på hur den skulle sluta efter bara typ 20min. Men den va iaf motiverande och lätt sevärd!!

Tanken va att jag skulle plugga en massa idag, får tyvärr erkänna att jag bara gjorde det i 30min. Typ hela dagen har spenderats framför datorn och TV:n, hemskt egentligen! Ni får verkligen inte tro att jag brukar leva så här! Brukar inte va stilla mycket men vad ska man liksom göra när man inte kan gå eller ens sitta i mer än 10min på en vanlig stol (måste ha högläge om jag inte ska få jätteont). Jag har iaf haft mycket tid till att leta efter en bra cykel på alla möjliga hemsidor. Tänkte önska mig det av mamma och pappa i födelse- och studentpresent (fyller år precis innan studenten) så jag har en "riktig" cykel i sommar när jag ska träna så slipper jag sitta instängd i gymmet när jag ska köra alla alternativpass. Kommer faktiskt ha sjukt stor glädje av det nu efter skadan när det blir så mycket cykling, men även sen när jag är tillbaka på banan med.

Här är en snygging jag kollade på, men det är ingen riktig racer så är lite tveksam. Det kommer ju mest bli distansrundor på asfalt. Om någon vet lite mer om det här med cykling är jag jättetacksam för tips!!! Det är bara att kommentera inlägget eller slänga iväg ett mejl till mandalonn@gmail.com

  • Comments(0)//amandasblogg.natverketosterlen.se/#post193