Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

sommaren 2014

2013Posted by Amanda Lönnqvist Tue, April 30, 2013 16:28:57
Jag sov faktiskt ganska bra inatt, vaknade några gånger för att jag hade ont men kunde somna om nästan direkt och gick upp vid 6. Kl 9 var jag rastlös och kände att jag hade gjort ALLT!! Hade sett flera avsnitt av OC, kollat en halv film, pluggat lite, fixat med några filmer och läst i en bok...

I förmiddags åkte jag till sjukgymnasten, ska dit på fredag också. Nu ska jag långsamt komma igång med rörlighetsträningen och rehaben som jag gjorde för 4-5 månader sedan också. Nu de första dagarna ska jag jobba med två övningar (går typ ut på att sträcka och böja benet så mycket som möjligt), ska göra dom i 5min varje timme. Första målet är att få upp rörligheten så att jag kan trampa runt på en cykel. Mikael (sjukgymnasten) tror att jag kan testa jogga om typ 3 månader!! :D Tänk så lycklig man kommer va den dagen!

Mitt riktiga mål efter skadan är att komma tillbaka till löpningen på riktigt och tävla sommaren 2014, och det ska nog gå bra. Får jag bara rätt på knät nu kommer jag förmodligen komma tillbaka starkare än någonsin då, både fysiskt och mentalt. Sen kommer ju resultaten så småningom, man får väl ha lite extra tålamod och uppskatta varje framsteg antar jag.

Ha en rolig valborgskväll!

  • Comments(0)//amandasblogg.natverketosterlen.se/#post191