Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

Inför operation och student

2013Posted by Amanda Lönnqvist Fri, April 12, 2013 19:56:47

HEJ!

Idag när jag kom hem från skolan låg ett stort kuvert på köksbordet. All info och sånt inför operationen hade kommit!! Nu har jag äntligen lite mer koll på läget, fast man får inte veta tiden förrän några dagar innan. Det jag undrar över mest av allt är om jag kommer bli sövd eller inte, får ju självklart göra det som läkarna tycker är bäst men hoppas verkligen att jag får va vaken. Tänk så spännande att se vad dom gör utan att det gör ont, eller är det bara jag som tycker det?!

Både matten och esteten var inställda idag så istället för 8 började jag halv 12 - underbart! därför hann jag med ett träningspass innan skolan; 30min cykel, 30 crosstrainer och sen lite rehab o fotstyrka på det. Slutade halv 4, sen fyllde jag eftermiddagen med en massa fix här hemma. Har bland annat bakat, lagat mat och nu har jag faktiskt tom börjat planera inför studenten. Menyn är klar, så nu återstår bla invjudningskort och att hitta en klänning... Och förresten, jag har ju glömt berätta att mössan har kommit!!

Imorgon har jag jouren på ICA hela dagen, men om jag inte behöver hoppa in blir det en projektarbete för hela slanten! Tänk att det ska va helt klart och inlämnat om en vecka, herre gud vad vi får va effektiva sista tiden nu!! men det går säkert bra, har nog inte supermycket kvar tror jag.

Ha en skön helg!

  • Comments(0)//amandasblogg.natverketosterlen.se/#post179