Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

Lovely Friday

2013Posted by Amanda Lönnqvist Fri, March 08, 2013 23:12:09
Här ligger jag i sängen igen, redo att somna vilken sekund som helst.

Idag har varit en go fredag, allt går ju lite lättare när man vet att helgen nästan är här. Fredag är min enda dag i veckan som jag inte har morgonträning för matten börjar redan 8. Idag var lektionen efter det inställd vilket var perfekt för då hann jag jogga 40 minuter och stretcha lite innan lunchen. Det var lätt den bästa joggen under de senaste veckorna, hade nästan inte alls ont i knät.

Efter teori på idrotten, följt av 1,5 timme fysik slutade skolan tillslut och jag kunde sticka till gymmet för nästa träning. Cykelintervaller stod på schemat, och jag måste erkänna att samtidigt som jag var riktigt taggad hade jag lite ångest. Intervallerna såg nämligen ut såhär: 4x5min (vila 30sek) + 40x30sek (vila 10sek)

Dom korta intervallerna var med riktigt hög frekvens (första gången sen november) och med bara 10 sekunder vila fick jag en del mjölksyra om man säger som så... men passet gick jättebra och jag är så nöjd så :)

Det blev en lugn kväll med middag hos mamma och pappa, och sen filmmys i sällskap av en smarrig blåbärspaj. Vi såg "The impossible", filmen om tsunamin i Thailand 2004. Den var riktigt gripande och hemsk, men väldigt bra!

  • Comments(0)//amandasblogg.natverketosterlen.se/#post149