Amanda Lönnqvist - Friidrott

Amanda Lönnqvist - Friidrott

Fri lööööööpning

2013Posted by Amanda Lönnqvist Thu, February 28, 2013 09:15:09
Igår var en jobbig dag i skolan, men ändå blev dagen underbar!! för när jag vaknade var min förkylning nästan borta, knät var inte alls svullet och jag hade inte ont i knät. På morgonträningen gick allt hur bra som helst. Jag testade jogga utan löpband, och det kunde inte gått bättre!! Vi tränade i en handbollshall, så jag joggade längs långsidan. sen vågade jag inte svänga, för knät är ju som svagast när jag vrider det, så jag stannade och vände innan jag joggade tillbaka. Gjorde det några gånger och det gjorde inte ont. Min skoltränare filmade när jag joggade, och det såg ut som vanligt (fast har tappat tekniken lite haha) så jag belastade inte ena benet mer eller något sånt. Hela det passet tränade jag löpteknik, fast bara med gångövningar. Vi körde också lite styrka med medicinboll. Gissa om jag var lycklig efter det passet ;)

Efter träningen väntade en jobbig skoldag som avslutades med ett religionprov (satt i över 2 timmar och skrev, snacka om skrivkramp). Men jag överlevde, provet gick nog riktigt bra, och jag hade en rolig kvällsträning att se fram emot.

Emma och Fredrik i min klass hängde med till badhuset. Vi simmade 2x10 längder med 10sek vila. Det blev lite blandat mellan crawl och bröst. Efter det tog vi plattor och tränade bara benen. När vi va klara skulle vattengympan precis börja, så vi hoppade på haha. Det var inte speciellt jobbigt, fast riktigt kul.

Idag är det två pass som gäller, härligt :) Egentligen skulle jag köra ett intervallpass på cykel nu på fm, men där är inte öppet på gymmet där dom bästa cyklarna finns så jag får kanske byta ordning så jag tar det lugna passet nu på morgonen och intervallerna ikväll. Har inte riktigt bestämt mig än.

  • Comments(2)//amandasblogg.natverketosterlen.se/#post138